Inschrijven nieuwe patiënten

V&V Huisartsen is geopend voor nieuwe inschrijvingen voor mensen in de volgende postcodegebieden: 2546, 2547, 2562, 2563, 2571, 2572, 2573 en 2574. Indien u buiten deze postcodegebieden woont kunt u bellen om te overleggen of het handig is dat u zich bij ons inschrijft of dat u beter een huisarts in uw eigen postcodegebied kunt zoeken.

Als u patiënt wil worden in onze praktijk dan moet u altijd eerst bellen met onze doktersassistente. Zij kan u vertellen wat u moet doen. Het is niet altijd mogelijk om meteen in te schrijven of bij inschrijving meteen een afspraak te krijgen. Het kan zijn dat het in verband met drukte tijdelijk niet mogelijk is om uw inschrijving te verwerken. Het zal dan meestal wel mogelijk zijn om een of twee weken later alsnog in te schrijven. De assistente kan u vertellen wat er mogelijk is als u ons belt.

Ter voorbereiding kunt u alvast het inschrijfformulier voor u en uw eventuele gezin invullen. Daarbij zit ook een lijst met vragen over de voorgeschiedenis. Het is de belangrijk dat u deze lijst zo volledig mogelijk invult.

Het inschrijfformulier dient persoonlijk ingeleverd te worden bij de praktijk. Hierbij moet u uw legitimatiebewijs en verzekeringspasje meenemen en tonen.

Zodra u zich bij ons inschrijft gaat er een bericht naar uw vorige huisarts. Het computerdossier kan in de meeste gevallen van uw vorige huisarts naar ons worden overgezet. Zodra u zich bij ons heeft ingeschreven is het belangrijk dat u uw vorige huisarts belt om te melden dat u zich daar uitschrijft. U kunt dan meteen afspreken of uw papieren dossier van uw vorige huisarts naar ons wordt opgestuurd, of dat u het zelf bij ons inlevert.

Het inschrijfformulier kunt u openen of downloaden door op de onderstaande link te klikken. Een PDF-leesprogramma, zoals Adobe Acrobat Reader, moet aanwezig zijn op uw computer om het formulier automatisch te kunnen openen. Vervolgens drukt u het af op uw printer. Heeft u nog geen PDF-programma op uw computer, dan kunt u bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader downloaden en installeren via onderstaande link.

Let op: Het is niet altijd mogelijk om meteen in te schrijven of bij inschrijving meteen een afspraak te krijgen!

Dus nogmaals: het inschrijfformulier dient persoonlijk ingeleverd te worden bij de praktijk. Hierbij moet u uw legitimatiebewijs en verzekeringspasje meenemen. Pas dan bent u bij ons ingeschreven.
Belt u eerst met onze doktersassistente voordat u zich inschrijft en zich bij uw vorige huisarts uitschrijft.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Er worden slechts gegevens opgeslagen om de website goed te laten werken. De gegevens blijven op uw apparaat en worden dus niet verstuurd.